F



F som i fisk. Hade lite idétorka idag och igår! Hoppas att ni får bättre bilder framöver!

E som i eld


D

Dyka - en grej som hade varit härligt att få vara med om någon gång

Citron


Visste ni att man kan få vitare tänder med hjälp av citron? Ni tar en klyfta och gnider den mot tänderna. Om ni inte har citron så fungerar det även med bakpulvet och salt. MEN man får bara ta den en gång i veckan eftersom att det sliter för mycket på emaljen annars.

Bal


Bal på slottet. För dagens bild på B tog jag en som handlar om att gå på bal. Jag tror att det är alla tjejers dröm att gå på bal. Att få klä sig fin i en stor klänning, äta god mat och vara med folk man tycker om. Jag ska på bal snart som jag hoppas kommer bli underbar. Beställde även hem min klänning igår så den borde vara här om 1-2 månader! Längtar.

Ansikten


Ansikten.. Visste ni att hjärnan inte kan skapa ansikten själv? Alltså om ni drömmer om några/någon ni inte tror ni sett innan, så har ni det, fastän ni inte kommer ihåg det. Hjärnan sparar alla ansikten man sett t.ex. på stan eller på gymmet osv., någonstans där inne i hjärnkontoret.

Vara mer aktiv

Lion:
Hej, för att vara aktiv på denna bloggen tänkte jag sysselsätta mig med att varje dag lägga upp ett nytt foto och skriva lite om det. Jag tänkte ta hjälp av alfabetet! Så den första bilden kommer ha med bokstaven A att göra. Ska bli spännande att se om jag lyckas fullfölja mitt projekt.
Första bilden kommer imorgon och kommer alltså ha något med bokstaven A att göra!
Wish me luck

RSS 2.0